A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Υπάρχουν όντως τέτοια τοπία στη Λεμεσό;

Με το που αρχίζει να μεταμορφώνεται η φύση, όσοι αγαπούν τη φωτογραφία και τις περιηγήσεις αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν και να απαθανατίσουν τα πιο όμορφα τοπία από τις πιο ενδιαφέρουσες γωνιές. Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, όλοι οι φωτογράφοι που βρέθηκαν στην ορεινή Λεμεσό την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, είχαν την τύχη να απαθανατίσουν εικόνες που θυμίζουν κάτι από τις κάρτες που ανταλάσσουμε μεταξύ μας τέτοιες μέρες.

Από το χιονοδρομικό κέντρο μέχρι τον παγωμένο Πρόδρομο και από το βοτανικό κήπο του Γεωπάρκου στην περιοχή του μεταλλείου αμιάντου μέχρι τις πλαγιές του Ολύμπου, οι εικόνες είναι τόσο ξεχωριστές και ειδυλλιακές, ώστε εύλογα να απορεί κανείς αν όντως πρόκειται για εικόνες που τις συναντά κανείς στην επαρχία Λεμεσού.

Οι Κώστας Κκολή, Δημήτρης Μαύρου, Κυριάκος Κεφάλας, Πάβελ Πετρόφ και Στέλλα Αχιλλέως είναι μόνο λίγοι από τους φωτογράφους που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017 και, χωρίς αμφιβολία, αυτές οι εικόνες θα μπορούσαν να είναι οι δικές τους ευχετήριες κάρτες, που, μαζί με ευχές, θα διαδίδουν και μερικές από τις πιο ιδιαίτερες γωνιές της επαρχίας Λεμεσού.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;