Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Πεζοπορία Μονοπάτι Άρτεμις @ Τρόοδος


Η πεζοπορία στο Μονοπάτι της Άρτεμης, στο μαγευτικό περιβάλλον του Τροόδους, θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις μια αναζωογονητική εξόρμηση στη φύση, αλλά και πρόσβαση σε μερικά από τα ομορφότερα σημεία θέας ολόκληρου του νησιού. 

Το μονοπάτι καλύπτει απόσταση 7 km, είναι κυκλικό και χαρακτηρίζεται από εύκολο μέχρι μέτριας δυσκολίας. Το σημείο αφετηρίας του βρίσκεται λίγο μετά την πλατεία Τροόδους. Βάλε αθλητικά ρούχα και παπούτσια λοιπόν, και ετοιμάσου για μια τρίωρη πεζοπορία, που θα σου χαρίσει ενέργεια και ευεξία για τις επόμενες μέρες.

Φρόντισε να έχεις μαζί σου νερό, καπέλο και, αν το χρειάζεσαι, μπαστούνι ορειβασίας.

Για όσους το επιθυμούν, μετά την πεζοπορία θα ακολουθήσει μεσημεριανό σε ταβέρνα κοντά στην περιοχή.

Η μετάβαση Λεμεσός - Τρόοδος - Λεμεσός θα γίνει με λεωφορεία, με εισιτήριο ύψους €10.

Κόστος συμμετοχής: €2 (όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά τροφίμων στα παιδιά του κέντρου St Cecilia Redemption, στην Κένυα).

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.