Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Περίπατος 2 χλμ με βρεφικά καροτσάκια @ Παλιό Λιμάνι Λεμεσού


Το Baby Academy, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τους γονείς (αριθμός εγγραφής ΜΚΟ: ΗΕ 357810) , διοργανώνει τη Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Μόλο Λεμεσού (αποβάθρα Παλιού Λιμανιού) το 2km Stroller Walk by Baby Academy όπου γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα όμορφο περίπατο 2km με τα καρότσια τους. 

Στόχος μέσω της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση των νέων γονέων σε θέματα όπως προγεννητικά μαθήματα, μαθήματα θηλασμού, ψυχολογική στήριξη των νέων μαμάδων καθώς και διαλέξεις σε θέματα βρεφικής ανάπτυξης . 

Φορέστε τα πιο άνετα παπούτσια σας, τα ρούχα εγκυμοσύνης σας, πάρτε το παιδί, το καρότσι, το μάρσιπο και ξεκινήστε. Ένας περίπατος και πολλές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά θα κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή. 

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

• Περίπατος 2km
• Γυμναστική με καρότσια 
• Yoga Εγκυμοσύνης 
• Show με κλόουν
• Ζωγραφική προσώπου
• Ξυλοπόδαρος 
• Φωτογράφηση Normalize Breastfeeding
• Και άλλες εκπλήξεις 

Κάνετε την εγγραφή σας έγκαιρα με μήνυμα στο Facebook www.facebook.com/BabyAcademyCy με email στο [email protected] ή στο @ 7000 0072

Δωρεάν συμμετοχή. Εισφορές ευπρόσδεκτες.

Η εκδήλωση τελεί υπό την υψηλή προστασία της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.
swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.