Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 08 Απριλίου 2018

Πάσχα στο xωριό @ Λόφου


Αν δεν γιορτάσεις Πάσχα στο χωριό, ξέρεις ότι έχεις χάσει κάτι από τη μαγεία αυτής της ξεχωριστής, ανοιξιάτικης γιορτής.

Στη Λόφου, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της επαρχίας Λεμεσού, το Πάσχα το γιορτάζουν με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, σε επαφή με την παράδοση και με τις υπέροχες φυσικές ομορφιές που περιβάλλουν το χωριό.

Ανήμερα του Πάσχα, όσοι βρεθούν στο χωριό, μπορούν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της περιοχής με μια χαλαρωτική (και χωνευτική) βόλτα σε ένα από τα παλιά μονοπάτια.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, όλο το χωριό παίζει και διασκεδάζει, με περιήγηση στα πλακόστρωτα δρομάκια, παρέα με λαούτα και βιολιά, παραδοσιακά παιχνίδια, γαϊδουροδρομίες και πολλά ακόμα.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου.

Βρες όλες τις ξεχωριστές ομορφιές της Λόφου, μέσα από το μεγάλο αφιέρωμα με φωτογραφίες και βίντεο εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.