Εκθέσεις

Παρασκευή, 03 Φεβουαρίου 2017

Παράλληλες πόλεις @ Παλιό Ξυδάδικο


Οι Παράλληλες Πόλεις είναι μια διαδραστική εγκατάσταση, η οποία συνδέει εικονικά δύο χώρους μέσω της χρήσης χαρτογράφησης, προβολής, και εικαστικής εγκατάστασης.

Το Παλιό Ξυδάδικο χωρίζεται ώστε να δημιουργηθούν δύο χώροι, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τα δύο τμήματα της εγκατάστασης, πηγή έμπνευσης των οποίων αποτελεί ο διαχωρισμός μεταξύ του παλιού και καινούργιου στοιχείου, όπως εμφανίζεται στον αστικό σχεδιασμό και χαρακτήρα της Λεμεσού.

Η εγκατάσταση εστιάζει στο ερώτημα κατά πόσον οι νέες αναπτύξεις στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού έχουν βελτιώσει την πόλη ή έχουν επισκιάσει τον πολιτισμό και την ιστορία της.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.