Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού @ ΤΡΑΚΑΣΟΛ


Ένα φεστιβάλ με πολλές δραστηριότητες για παιδιά, από μουσική μέχρι αναγνώσεις παραμυθιών και χειροτεχίες, πραγματοποιείται για 3 ημέρες στη Λεμεσό.

Εργαστήρια ζωγραφικής, φωτογραφίας και μουσικής, εργαστήρια χαρακτικής με τον Χαμπή τον Χαράκτη, αλλά και παρουσιάσεις για το διάστημα, τους πλανήτες και τα αστέρια, όπως επίσης και θέατρο σκιών, αλλά και μουσικές παραστάσεις, πλαισιώνουν αυτό το ξεχωριστό τριήμερο που πλημμυρίζει από κέφι, χρώμα και τέχνη.

Φέτος, μεταξύ άλλων, η Χαρούλα Αλεξίου θα συμμετέχει σε μια ιδιαίτερη παρουσίαση, διαβάζοντας παραμύθια στα παιδιά, με τη συνοδεία μουσικής.

Είσοδος σε εργαστήρια και παραστάσεις δωρεάν.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.