Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Παιδικό Φεστιβάλ «Ηλιαχτίδα» @ Παλιό Λιμάνι


Ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδι, γέλια, ξεχωριστές δραστηριότητες και εκπλήξεις περιμένει μικρούς και μεγάλους στη Λεμεσό.

Στο Παλιό Λιμάνι θα στηθούν ένας μεγάλος τοίχος αναρρίχησης, στίβος μάχης survivor games, Bricks4kidz (παιχνίδι με lego), αγγειοπλαστική με τροχό, funfair, τροχός της τύχης και πολλά άλλα παιχνίδια για να περάσουν παιδιά και γονείς 2 όμορφα απογεύματα.

Επίσης, σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση θα γνωρίσουν τα παιδιά το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Αψού, Αψά, Αψί! Τα τρία συναχωμένα χελωνάκια», σε σκηνοθετική επιμέλεια της Πωλίνας Θρασυβουλίδου και παρουσίαση από τους ηθοποιούς Θέλμα Γεωργίου και Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού».
Όλα τα παιχνίδια και δραστηριότητες θα προσφέρονται δωρεάν για τα παιδιά του Κέντρου Υγείας «Ηλιαχτίδα».

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.