A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Μια «παιδική χαρά» για μεγάλους, το νέο στέκι για διασκέδαση στη Λεμεσό!

Όσο ανάγκη έχουν τα παιδιά να παίξουν για να ξεσκάσουν, άλλη τόση ανάγκη έχουν οι ενήλικες να βγουν, να βρεθούν με κόσμο, να κουβεντιάσουν, να ακούσουν μουσική και να χορέψουν. Το νέο στέκι της Σαριπόλου, βέβαια, συνδυάζει λίγο από παιδική χαρά και λίγο από μπαρ, φροντίζοντας να περάσει καλά ο ενήλικας επισκέπτης, αλλά και το παιδί που συνεχίζει να κρύβει μέσα του.

Γι' αυτό, άλλωστε, με το που μπαίνεις στο χώρο, το βλέμμα πέφτει αμέσως στον τεράστιο, χνουδωτό αρκούδο που «επιτηρεί» ολόκληρο το μπαρ, ενώ δεν μπορεί να μην προσέξεις ότι όλος ο τοίχος του μπαρ είναι μια μεγάλη βιτρίνα γεμάτη με εκατοντάδες λούτρινα αρκουδάκια. Έτσι, το Toy Box είναι όνομα και πράγμα! 

Το Toy Box ανοίγει τις πόρτες του από το απόγευμα, για καφέ ή χαλαρό ποτό με την παρέα, και συνεχίζει να υποδέχεται κόσμο μέχρι αργά το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φιλοξενεί τακτικά θεματικές βραδιές, είτε με ζωντανή μουσική σε πιο χαμηλούς τόνους, είτε με πιο δυναμικές επιλογές, που εμπνέουν διάθεση για χορό, για το Σαββατοκύριακο.

Διεύθυνση: Σαριπόλου και Κανάρη γωνία
Τηλέφωνο: 99 291 126

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;