Οι πρώτες εικόνες από τα πολυτελή διαμερίσματα του i-Home!

Τη μοντέρνα και επιβλητική εικόνα των πύργων του i-Home έρχεται να συμπληρώσει η εικόνα των πολυτελών διαμερισμάτων τους. Το πρώτο διαμέρισμα έχει ήδη ολοκληρωθεί και εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό, την υψηλή του αισθητική και τον εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό.

Η ξεχωριστή αρχιτεκτονική των πύργων, με κυρίαρχα στοιχεία το γυαλί και το μέταλλο, δένει αρμονικά με τον εσωτερικό σχεδιασμό των κατοικιών, που διατηρούν απλές και μοντέρνες γραμμές και χρωματισμούς που παραπέμπουν στο γύρω περιβάλλον. Η μινιμαλιστική του κομψότητα σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της επίπλωσης και των υλικών κάνουν τη διαφορά.

Μοναδική πολυτέλεια και άνεση προσφέρουν μπάνια και κουζίνα, με τη σφραγίδα της κορυφαίας ανά το παγκόσμιο Scavolini. Εσωτερικές πόρτες GD από το έδαφος μέχρι την οροφή, χωρίς κάσωμα, εξώπορτα ασφαλείας θωρακισμένη Golden Door, κεραμικά Atlas Concorde, ηλεκτρικά είδη Kuppersbusch και επίπλωση από μεγάλα ονόματα, όπως έπιπλα Poliform, Dandy Home & Estel, στρώματα Dorelan, έπιπλα βεράντας Gandia Blasco & Atmosphera, αλλά και ο ιδιαίτερος φωτισμός από Salt & Pepper, συμπληρώνουν την εικόνα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, του εσωτερικού του i-Home, το οποίο επιμελήθηκαν οι ομάδες της Scavolini Κύπρου και Salt & Pepper, δημιούργησαν πραγματικά έργα τέχνης, τα οποία οι αγοραστές θα παραλάβουν περί το τέλος του 2017.

Δες περισσότερα για το i-Home εδώ.

14999