Οι αρχιτέκτονες του Burj Al Arab στο Dubai πίσω από το εντυπωσιακό νέο project για τη Λεμεσό

Οι αρχιτέκτονες του εμβληματικού πύργου Burj Al Arab στο Dubai βρίσκονται πίσω από το νέο εντυπωσιακό κτίριο που έχει σχεδιαστεί για τη Λεμεσό. Το Limassol Landmark είναι μια νέα, μικτή ανάπτυξη, η οποία ήδη από τις πρώτες εικόνες εντυπωσιάζει με το μέγεθος και το μοντέρνο, πολυτελή σχεδιασμό της.

Το εντυπωσιακό κτίριο σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί ποικίλες χρήσεις, σε έκταση πέραν των 55000 τετραγωνικών μέτρων. Ο σχεδιασμός του υιοθετεί στοιχεία που εμπνεύστηκαν οι αρχιτέκτονες από την παραθαλάσσια τοποθεσία, στοχεύοντας παράλληλα να εξασφαλίζουν θέα προς τη θάλασσα για όλα τα διαμερίσματα της ανάπτυξης. Φθάνοντας σε μεγάλο ύψος, τα διαμερίσματα απολαμβάνουν ανοιχτή θέα, ενώ τα ρετιρέ έχουν σχεδιαστεί ώστε από τις μεγάλες βεράντες να προσφέρουν πανοραμική θέα της πόλης.

Δημιουργώντας ανοιχτό χώρο στο ισόγειο επίπεδο, η ανάπτυξη προσφέρει μια πλατεία για δημόσια χρήση. Ο χώρος αυτός, φιλοξενώντας διάφορα καταστήματα και χώρους αναψυχής και εστίασης αποτελεί ουσιαστικά ένα άνετο εμπορικό κέντρο, ενσωματωμένο στο πολυτελές περιβάλλον της ανάπτυξης. Το Limassol Landmark ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο για λογαριασμό της Pafilia Developers Ltd και η ανάπτυξη βρίσκεται υπό εξέταση.

swipe gallery


8516