Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το εσωτερικό του Limassol Del Mar!

Ευρύχωρα διαμερίσματα, μεγάλες βεράντες με θέα το απέραντο γαλάζιο, η ηλιόλουστη εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, καταστήματα πολυτελείας και επώνυμα εστιατόρια και καφετέριες αποτυπώνονται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στις νέες εικόνες από το Limassol Del Mar. Πρόκειται για το νέο προορισμό, που θα γίνει πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες με εκλεκτό γούστο.

Το Limassol Del Mar είναι το νέο αναπτυξιακό έργο διεθνών προδιαγραφών στην καρδιά της πολυπόθητης παραλιακής οδού της Λεμεσού. Το νέο αναπτυξιακό έργο θα εκτείνεται σε 170 μέτρα παραθαλάσσιας πρόσοψης σε ένα οικόπεδο 34000 τμ, προβάλλοντας  αρχιτεκτονική πρωτοτυπία και κοσμοπολίτικη προσωπικότητα.

Η ανάπτυξη διαθέτει εγκαταστάσεις και υπηρεσίες 5 αστέρων. Κάθε διαμέρισμα έχει προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες υποδοχής, διαθέτει άμεση θέα στη θάλασσα σχεδόν από όλους τους χώρους, ενώ οι μεγάλες βεράντες με τη γυάλινη πρόσοψη συνδέουν αρμονικά τους εσωτερικούς με τους εξωτερικούς χώρους. Έτσι, η πολυτέλεια και η άνεση γίνονται συνώνυμες με τη Λεμεσό και το υπέροχο τοπίο της.

Περισσότερα για το Limassol Del Mar...

swipe gallery


3462