3516

Μια ταινία του 2019, διαθέσιμη δωρεάν online για βραδιές σινεμά στο σπίτι!

19/04/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μια διαφορετική, κυπριακή κωμωδία που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2019, διατίθεται δωρεάν στο internet για να απολαύσουν όλοι αυτές τις μέρες σινεμά στο σπίτι.

Οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να διαθέσουν την ταινία δωρεάν, στέλνοντας θετική ενέργεια, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που είναι τόσο απαραίτητη εν μέσω της πανδημίας.

Η ταινία «Απαγορεύεται να πεθάνεις» γυρίστηκε στο χωριό Πύργος της Λεμεσού και μέσα από ένα φανταστικό – αλλά όχι και τόσο απίθανο – σενάριο, υπογραμμίζει πως οι άνθρωποι μπορεί να έρθουν κοντά, ακόμα και κάτω από παράδοξες συνθήκες. Η Michael Mavrikios Productions θέλησε με την κίνηση αυτή να στείλει μηνύματα αγάπης και ελπίδας, με τη συνοδεία γέλιου.

Για να δεις την ταινία ακολούθησε τον σύνδεσμο εδώ.