1463

Μένουμε Σπίτι για τη Λεμεσό: Προστατεύουμε τους εαυτούς μας και σχεδιάζουμε για το μέλλον!

25/03/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

#StayHome - Plan for safe days!

Η πόλη μας, όπως και ολόκληρη η χώρα, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη απειλή, όταν η πανδημία του ιού Covid-19 έφτασε μέχρι την πόρτα μας. Καλούμαστε όλοι να συμμορφωθούμε με τα μέτρα που λαμβάνονται, ώστε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα την κρίσιμη αυτή στιγμή. Μένουμε σπίτι, όμως μένουμε και με το βλέμμα στραμμένο στις καλύτερες και ασφαλείς μέρες που έρχονται, γιατί ζούμε σε έναν τόπο τόσο ξεχωριστό, που αξίζει να είμαστε και αύριο όλοι εδώ για να τον χαιρόμαστε. Όσα μας κάνουν να αγαπούμε τη Λεμεσό, γίνονται στις δύσκολες ώρες πηγή δύναμης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη με μοναδικές ομορφιές και ιδιαίτερη ταυτότητα. Το ισχυρότερο κίνητρό μας για να παραμείνουμε υγιείς, είναι η μεγάλη μας επιθυμία στο άμεσο μέλλον να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρει η Λεμεσός. Το All About Limassol, ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού, βάζει σκοπό να ενισχύσει το πνεύμα αισιοδοξίας που όλοι έχουμε ανάγκη τώρα, περισσότερο από ποτέ. Εικόνες φωτεινές, γεμάτες με το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο της υπαίθρου μας, υπενθυμίζουν για ποιους λόγους οφείλουμε στους εαυτούς μας και στον τόπο μας να μείνουμε στο σπίτι όσο περνάει από χέρι μας.

Κάθε υπέροχη τοποθεσία, κάθε συναρπαστική εμπειρία, κάθε γεύση, κάθε χρώμα, είναι όσα μας υπενθυμίζουν καθημερινά πως αξίζει να κάνουμε υπομονή, να μείνουμε για λίγο μακριά τους, για να τα ξαναβρούμε σύντομα, χωρίς απώλειες. Μόνο έτσι θα μπορούμε ασφαλείς και ανέμελοι να χαρούμε τα πλεονεκτήματα της Λεμεσού και πάλι από κοντά. Τα αφιερώματα του All About Limassol (Official) θα συνεχίσουν να υπενθυμίζουν όλα εκείνα για τα οποία αξίζει προσωρινά να μείνουμε σπίτι, φροντίζοντας οι εικόνες να εμπνέουν δύναμη και καρτερικότητα. Κάθε ώρα που περνάμε στο σπίτι σήμερα, μας φέρνει πιο κοντά στην φωτεινή και γεμάτη ζωντάνια πόλη που αγαπούμε.

Μέχρι τότε…

#StayHome
#StaySafe
#StayHealthy
#ShareYourLimassol

…σχεδιάζοντας τις ασφαλείς μέρες που όλοι περιμένουμε!