Άλλα

Κυριακή, 06 Μαΐου 2018

Μαγιάτικο πανηγύρι @ Elias Beach Hotel


Το Μαγιάτικο Πανηγύρι επιστρέφει στη Λεμεσό, την πρώτη Κυριακή του Μάη, επιφυλάσσοντας όμορφες στιγμές για τα παιδιά, αλλά και όλη την οικογένεια.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως μουσική και χορό, διάφορα παιχνίδια, ζωγραφική, κόλπα από ταχυδακτυλουργό, παζαράκι, κουκλοθέατρο και πολλά άλλα. 

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών ΚΑΝΙΚΑ. Τα έσοδα από την εκδήλωση συμβάλουν στη δωρεάν παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών από τον ΠΑΣΥΚΑΦ, προς τους ασθενείς και τις οικογένειες τους με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλα τα στάδια της ασθένειας.

Πληροφορίες: 25 747 750, 25 636 000

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.