Εκθέσεις

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

4η Έκθεση Made In Cyprus @ Τρακασόλ


Παραδοσιακά τρόφιμα, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, αναμνηστικά, προϊόντα ομορφιάς αλλά και σύγχρονες δημιουργίες, θα παρουσιάζονται και φέτος στην έκθεση “Made in Cyprus”. 

Στην έκθεση θα υπάρχουν επίσης, υπηρεσίες όπως τραπεζικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες αρχιτεκτονικής και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση που πλέον έχει γίνει θεσμός και ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την παρουσίαση και προβολή της Κυπριακής Αγοράς, διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.