Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Let It Grow @ Καφενείο Χουζούρι


Το κίνημα Movember ενισχύει όλο και περισσότερο τη δράση του στη Λεμεσό και ο πιο δημοφιλής εκπρόσωπος του χαρακτηριστικού μουστακιού, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την εκστρατεία.

Ο Μιχάλης Τερλικκάς, ο άνθρωπος με το πιο φημισμένο κυπριακό μουστάκι, θα συνοδεύει μουσικά με την παρέα του, το παραδοσιακό ξύρισμα στο καφενείο Χουζούρι, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για την ενημέρωση της αντρικής υγείας και καρκίνου.

Κάνε την Κυριακάτικη βόλτα σου στα σοκάκια της παλιάς πόλης και παρακολούθησε το πιο πατροπαράδοτο φιλανθρωπικό ξύρισμα, παρέα με τον εκπληκτικό τραγουδιστή, αυθεντικό κυπριακό καφέ και γευστικό «μπούκωμα» από το καφενείο. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.