Μουσική / Πάρτι

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019

Ladies night @ Bordello Bar


Είναι ένας χώρος ιδανικός για κυρίες, αφού ταιριάζει ιδανικά με την κομψότητα και τη θηλυκότητά τους. Αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει, τώρα, η εντυπωσιακή αυτή, νέα άφιξη στη νυχτερινή ζωή της πόλης, με μια ξεχωριστή βραδιά, ειδικά αφιερωμένη στις γυναίκες.

Το Bordello, το καινούργιο μπαρ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού, με έμπνευση από την αισθητική του burlesque, όπου κυριαρχεί το βελούδο, τα περίτεχνα φωτιστικά και οι καθρέφτες, υποδέχεται τις κυρίες προσφέροντας 2 δωρεάν ποτά πριν τις 11  μ.μ. και έχουν και 1 ποτό δωρεάν μετά της 11 μ.μ. 

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 25 341 341, 99 341 341- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.