Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Δευτέρα, 19 Φεβουαρίου 2018

Καθαρά Δευτέρα @ Λόφου


Σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, με τα αρώματα και τη σκιά των πεύκων, με υπέροχη θέα στις πλαγιές της ημιορεινής Λεμεσού, παιδική χαρά και εκδρομικό χώρο, θα βρεις την ιδανική επιλογή για να περάσεις την Καθαρά Δευτέρα παραδοσιακά.

Στη γιορτή θα υπάρχει πλούσιο μπουφέ με φαγητά της Καθαράς Δευτέρας (χταπόδι, φακές, λαγάνες, πατατοσταλάτα, κ.α.) προς €10, ενώ θα προσφέρεται αυθεντικό Λοφίτικο κρασί δωρεάν.

Την εκδήλωση θα συμπληρώνουν απίθανες ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως φουσκωτό για τα παιδιά, ζωντανή μουσική, άμαξα με άλογα και το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού.

Πληροφορίες: Νίκος (99 900 445), Χρήστος (99 517 073)

Δες περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τον εκδρομικό χώρο εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.