Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

Καθαρά Δευτέρα @ Λόφου


Σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, με τα αρώματα και τη σκιά των πεύκων, με υπέροχη θέα στις πλαγιές της ημιορεινής Λεμεσού, παιδική χαρά και εκδρομικό χώρο, θα βρεις την ιδανική επιλογή για να περάσεις την Καθαρά Δευτέρα παραδοσιακά.

Στον χώρο θα προσφέρεται πλούσιο σαρακοστιανό μπουφέ προς €15 ανά άτομο, ενώ θα υπάρχουν και περίπτερα με ποτά, λουκουμάδες, παγωτό κλπ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ψήσει μέσα στον εκδρομικό χώρο.

Η Λόφου θα κερνάει δωρεάν κρασί σε όσους παρευρεθούν, ενώ θα υπάρχουν και παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες, όπως και διαγωνισμός χαρταετού.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.