2326

Η φαντασμαγορική έναρξη για το Καρναβάλι Λεμεσού 2020

21/02/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το καρναβάλι του 2020 στη Λεμεσό έκανε μια δυνατή και φαντασμαγορική αρχή, με τους δρόμους του κέντρου να γεμίζουν κόσμο, ενώ η μυρωδιά από τις ψησταριές κατέκλυσε όλη την πόλη από νωρίς.

Πυρήνας του μεσημεριανού γλεντιού υπήρξε για ακόμα μία χρονιά η Πλατεία Σαριπόλου. Το κέφι εξαπλώθηκε και σε άλλα στέκια του ιστορικού κέντρου, όπου οι πεζόδρομοι και οι πλατείες γέμισαν μουσική και θεότρελους καρναβαλιστές.

Οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας του καρναβαλιού ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, με την είσοδο του Βασιλιά του καρναβαλιού και της συνοδείας του στην Πλατεία Διοικητηρίου.

Η στέψη του ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, ενώ ακολούθησε πομπή μέχρι την Πλατεία Ηρώων και διασκέδαση με μουσική και χορό.

swipe gallery