Μουσική / Πάρτι

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Healthy Vibes Buffet @ Marina Breeze


Ο κομψός χώρος του Marina Breeze, σου χαρίζει στιγμές απόλαυσης χωρίς ενοχές, μέσα από ένα ιδιαίτερο και υγιεινό μπουφέ, με θέα τη Μαρίνα Λεμεσού, τη θάλασσα και τα γιοτ.

Κάθε Τρίτη, λοιπόν, ο χώρος βάζει στο μενού του ένα ολόκληρο μπουφέ υγιεινής διατροφής με υπέροχα, θρεπτικά πιάτα και αναζωογονητικούς χυμούς αποτοξίνωσης, ειδικά σχεδιασμένα από τη γνωστή διατροφολόγο, Anna Cortesi. Το μενού περιλαμβάνει πάνω από 5 κυρίως πιάτα, ορεκτικά, σαλάτες και γλυκά.

Το εξαίσιο μπουφέ του Marina Breeze έχεις την ευκαιρία να το απολαμβάνεις σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα του χώρου και 1 προσωπικό, motivational quote, που θα σε γεμίσει δύναμη και ενέργεια για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 25 051 230- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.