Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Γνωριμία με τα εγκαταλελειμμένα χωριά @ Αγρός


Θέλεις να επισκεφθείς τα εγκαταλελειμμένα χωριά της Κύπρου και να μάθεις την ιστορία τους; Η ομάδα νέων ''See Why'' αναζητά νέους (ηλικίας 18-35) που διαμένουν Κύπρο και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στα εγκαταλελειμμένα χωριά της Κύπρου. Στόχος είναι να δημιουργηθεί 1 ομάδα με νέους από ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίοι, ταξιδεύοντας μαζί θα γνωρίσουν την ομορφιά της κυπριακής φύσης και κουλτούρας από μια διαφορετική οπτική γωνιά. 

Το λεωφορείο θα παραλάβει συμμετέχοντες από το χωριό Αγρός στις 7:00 πμ. Τα χωριά που περιλαμβάνονται στην περιήγηση είναι: Φικάρδου, Παλαιό Απλίκι, Βίκλα, Τρόζενα, Γεροβάσα, Σουσκιού, Παλιά Θελέτρα, Σάραμα, και Ευρέτου.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.