Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Γιορτή του Κρασιού 2018 @ Δημόσιος Κήπος


Η καθιερωμένη Γιορτή του Κρασιού επιστρέφει στη Λεμεσό για 10 ημέρες, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεκάδες εκθέτες τοπικών κρασιών, φαγητό και μουσικές εκδηλώσεις πλαισιώνουν το δεκαήμερο της γιορτής στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού.

Στον χώρο έχει δημιουργηθεί παιδότοπος πίσω από τον Βρακά, όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν, θα φτιάξουν χειροτεχνίες με φελλούς και πήλινα σκεύη, θα παρακολουθήσουν θέατρο σκιών, αφηγήσεις παραμυθιών και ταχυδακτυλουργικά κόλπα και θα διασκεδάσουν με τον ξυλοπόδαρο Βρακά.

Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την εταιρεία Pafilia προσφέρει δωρεάν μεγάλο χώρο στάθμευσης ανατολικά του Κηποθέατρου (οικόπεδα Παφίλια).

Τιμές Εισιτηρίων
Ενήλικες (άνω των 18 ετών): €5
Με το εισιτήριο ενηλίκων, ο επισκέπτης δικαιούται 20% έκπτωση σε όλα τα εμφιαλωμένα κρασιά (ισχύει για 1 φιάλη, εξαιρείται η Κουμανδαρία) από τα οινοποιεία ΕΤΚΟ, ΚΕΟ ΛΟΕΛ ή ΣΟΔΑΠ.
Παιδικό (6 - 18 ετών): €3
Πλαστική φιάλη κρασιού: €1.50
Ποτήρι κρασιού: €1.50
Ποτήρι κρασιού με πόδι: €2.50

Πληροφορίες: 25 344402, 25 344952, 25 745919

Δείτε πιο κάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.