Άλλα

Σάββατο, 03 Φεβουαρίου 2018

Γαλλικό Brunch @ Le Frenchie Bistro Restaurant


Ο χώρος με την προσεγμένη διακόσμηση και τη γνήσια, γαλλική κουζίνα προσφέρει ένα ξεχωριστό πρόγευμα, με εκλεκτές γεύσεις για τους επισκέπτες του, στα γραφικά στενά της ιστορικής Πλατείας του Κάστρου στη Λεμεσό. 

Με φιλόξενα τραπεζάκια στον πεζόδρομο, αλλά και ένα ζεστό χώρο στην τραπεζαρία του, το εστιατόριο Le Frenchie Bistro έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό γευστικό συνδυασμό για πρωινό, με σολωμό, γαλλικό χαβιάρι, σαμπάνια, αυγά Benedict, αφράτα κρουασάν και τον εξαιρετικό χυμό Alain Milliat. 

Τη γαστρονομική εμπειρία αυτού του ευρωπαϊκού brunch, θα έχεις την ευκαιρία να την απολαύσεις το πρωινό του Σαββάτου, που μπορεί άψογα να συνδυαστεί με ευχάριστες βόλτες στο κέντρο της πόλης. 

Κρατήσεις: 96 236 856- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.