Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

Φωταγώγηση 2019 @ Πλατεία Ηρώων


Η Πλατεία Ηρώων φωταγωγείται και γιορτάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Χριστούγεννα, με το δικό της δέντρο και ολοήμερες εκδηλώσεις.

Αρχή στην εορταστική ατμόσφαιρα κάνει η έκθεση ειδών χειροτεχνίας από την N.Y. Exhibit8 Crafts & Heritage 12:00 – 7:30 μ.μ.

Η κορύφωση της γιορτής έρχεται το απόγευμα, με εκδηλώσεις που διοργανώνει το  Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, με σκοπό να θεσπίσει ένα ετήσιο, γιορτινό ραντεβού στην Πλατεία Ηρώων.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

5 μ.μ. Χορωδίες, ταχυδακτυλουργοί κ.α. στην πλατεία.

5 μ.μ. Ποδαράτη βόλτα Άη Βασίληδων από την Πλατεία Κάστρου προς την Πλατεία Ηρώων, μέσω των οδών Αγίου Ανδρέου και Ανεξαρτησίας.

6 μ.μ. Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

6:30 μ.μ. Άφιξη της πορείας των Άη Βασίληδων και υπαίθριο πάρτι με Dj στην πλατεία.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.