Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017

Φιλανθρωπική Εκδήλωση ΚΕΠΑΚΥ @ Θεατράκι


Με σκοπό τη στήριξη άπορων μαθητών, το ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ, διοργανώνει μια διασκεδαστική ημέρα με διαγωνισμούς, ευχάριστες δραστηριότητες και μουσική, δίπλα στη θάλασσα. 

Νέοι, γονείς και παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τουρνουά τάβλι και μπιρίμπας, διεκδικώντας σημαντικά έπαθλα (γυαλιά ηλίου και διαμονή σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα), να παρακολουθήσουν θέατρο Καραγκιόζη, αλλά και να συμμετάσχουν σε παραδοσιακά παιχνίδια. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα τουρνουά, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 27/9, στο τηλέφωνο: 25 849 128 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.