Ευρωπαϊκή εταιρεία με ιστορία 100 χρόνων καλωσορίζει η Λεμεσός!

24/07/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η ιταλική εταιρεία Ancora μετρά 1 αιώνα ζωής, έχοντας καταφέρει να απλώσει τη φήμη της σε Ευρώπη και Αμερική. Η εταιρεία προτείνει ιταλική φινέτσα και πολυτέλεια, κατασκευάζοντας αντικείμενα καθημερινής χρήσης με τη λεπτομέρεια πραγματικών έργων τέχνης.

Από το 1919, όταν ιδρύθηκε στο Sesto Calende, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εταιρείες με ελίτ πένες στυλογράφους, που ξεχωρίζουν για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και εξαιρετικό μηχανισμό τους. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι πένες συνεχίζουν να κατασκευάζονται στην Ιταλία, από ντόπιους τεχνίτες, με χρυσό 18 καρατίων.

Πολλά από τα μέρη κάθε στυλογράφου είναι κατασκευασμένα στο χέρι, καθώς είναι στολισμένοι με πίνακες – μινιατούρες ή λεπτομέρειες από πολύτιμα μέταλλα, μάρμαρο, πολύτιμους λίθους, ακόμα και ηφαιστειογενή υλικά. Στο νέο, αποκλειστικό κατάστημα της Μαρίνας Λεμεσού φιλοξενούνται συλλογές που περιλαμβάνουν τις κλασικές σειρές περιορισμένης παραγωγής ή έκδοσης, όπως επίσης και αξεσουάρ (κουτιά, θήκες και μανσέτες κ.α).

Διεύθυνση: Μαρίνα Λεμεσού
Τηλέφωνο: 25 051 515
Email: [email protected]
www.ancora1919.com

swipe gallery
18307