Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΒΕΛ 2017

26/10/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην παρουσία δεκάδων μελών και συνεργατών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. Κατά τη διαδικασία της συνέλευσης έγινε η εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με εκ νέου ανάδειξη του Κώστα Γαλαταριώτη στην προεδρία του.

Τη Συνέλευση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Φειδίας Πηλείδης, όπως επίσης και ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης. Κατά την ομιλία του ο Κώστας Γαλαταριώτης, παρουσιάζοντας τα κύρια σημεία της ετήσιας έκθεσης για τη δράση του ΕΒΕΛ, τόνισε ότι η πορεία της Λεμεσού κατά την περίοδο αυτή αποπνέει αισιοδοξία για ακόμα πιο σταθερά βήματα προόδου το επόμενο διάστημα. Υπογράμμισε, μάλιστα, ως θετικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή, την προώθηση των σχεδιασμών για το καζίνο, την άφιξη των εταιρειών που ανέλαβαν τη διαχείριση του λιμανιού, όπως επίσης και τις διεργασίες για το Τεχνολογικό Πάρκο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ, Κώστας Γαλαταριώτης, και στην ιδιαίτερα θετική εικόνα που δημιουργεί για τη Λεμεσό ο πρώτος Επίσημος Οδηγός Πόλης σε όλη την Κύπρο, το All About Limassol, μια πρωτοβουλία για την προβολή της Λεμεσού, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕΛ από το Μάρτιο του 2016. Το All About Limassol, με χιλιάδες άρθρα και αφιερώματα, με πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της πόλης, αποτελώντας μια από τις σημαντικές πλευρές της συμμετοχής του ΕΒΕΛ στη γενικότερη πορεία προόδου και ανάδειξης της Λεμεσού ως προορισμό για επιχειρήσεις, διαμονή, αναψυχή και τουρισμό.

swipe gallery
1320