Εκθέσεις

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017

Ετήσια έκθεση μαθητών @ Cyprus Academy of Arts


Παρουσιάζοντας μια προσεγμένη επιλογή εργασιών από τους σπουδαστές μας του πρώτου και δεύτερου χρόνου HND Higher National Diploma και από τους μαθητές του Foundation Course, η φετινή τελική έκθεση παρουσιάζεται στα στούντιο της σχολής και στην καινούργια σύγχρονη γκαλερί στο ισόγειο του Roussos Center Point στον Πεντάδρομο, στην καρδιά της Λεμεσού.

Τα εκθέματα περιλαμβάνουν έργα μαθήτων από  Animation, Κινηματογράφο, , Multimedia, Φωτογραφία, Καλές Τέχνες, Αρχιτεκτονική, Σχεδιασμό Εσωτερικού Χώρου, Εικονογράφηση, κλπ. καθώς επίσης και υλικό από την προεργασία των φοιτητών, προωθώντας με αυτό τον τρόπο την στούντιο-κουλτούρα του κολλεγίου.

Τηλέφωνο: 7000 52 50

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.