2447

Εντυπωσιακό βίντεο από το έργο με το περιστρεφόμενο εστιατόριο στη Λεμεσό!

30/07/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το The Gallery, μια ποικιλόμορφη ανάπτυξη που ετοιμάζεται στη Λεμεσό, παρουσίασε την πρώτη ξενάγηση σε όλους τους χώρους της μέσα από ένα βίντεο εικονικής πραγματικότητας. Ξεκινώντας από τη γέφυρα που ενώνει την ανάπτυξη με το παραθαλάσσιο πάρκο της Λεμεσού και φτάνοντας μέχρι και το περιστρεφόμενο εστιατόριο στην κορυφή, το βίντεο δίνει μια πρώτη συνολική εικόνα του έργου.

Το έργο έχει σχεδιαστεί με μια μεγάλη, δημόσιας χρήσης πλατεία στο ισόγειο, η οποία, εκτός από χώρος συνάντησης και αναψυχής, με εστιατόρια και café, αποτελεί και συνδετικό κρίκο μεταξύ του παραλιακού μετώπου και της εμπορικής οδού της Αγίου Ανδρέου. Στον πυρήνα του έργου βρίσκεται και μια μοντέρνα gallery, με θέα σε όλη την πλατεία, η οποία έχει δώσει και το όνομά της σε όλη την ανάπτυξη. Οι όροφοι πάνω από την πλατεία μοιράζονται ανάμεσα σε ιδιωτικές κατοικίες και γραφεία.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του έργου είναι η πανοραμική θέα που θα προσφέρει στο κοινό, τόσο από τον ανελκυστήρα που οδηγεί στην κορυφή του, όσο και από το περιστρεφόμενο εστιατόριο στο οποίο οδηγεί αυτός ο ανελκυστήρας. Το βίντεο που μας ξεναγεί στο κτίριο που φέρνει στην Κύπρο το πρώτο εστιατόριο με πανοραμική θέα 360 μοιρών, δίνει μια ακόμα πιο λεπτομερή εικόνα των καινοτομιών και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Σχετικα