Ένα κτίριο με γυάλινη πρόσοψη και διακόσμηση από ξύλο ετοιμάζεται στη Λεμεσό!

Όσοι έχουν ονειρευτεί ανέσεις και υπηρεσίες ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο σπίτι τους, μπορεί και να μην είναι τόσο παράλογοι, τελικά. Στη Λεμεσό, τόσο η πόλη, όσο και η επαρχία διαθέτουν πια εντυπωσιακές και πολυτελείς κατοικίες, με την πιο πρόσφατη να εμφανίζεται τώρα κοντά στο κέντρο της πόλης που σφύζει από ζωή.

Το έργο ανήκει στην Olerato Investments, μια συνεργασία της Garpozis Constructions & Developments και της Home Chic Home by Elena Athanasiou. Οι 6 όροφοί του φιλοξενούν πολυτελή διαμερίσματα, των οποίων οι ένοικοι θα επωφελούνται και από τη μικρή απόσταση από τη θάλασσα, αλλά και από τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου. Γραφείο υποδοχής, σαλόνι υποδοχής, γυμναστήριο, σάουνα, χώρος συνεδριάσεων, πισίνα και αίθουσα παιχνιδιών είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα προσφέρονται στους ενοίκους του Essex.

Φτάνοντας σε ύψος 30 μέτρων, η κατασκευή με τη γυάλινη πρόσοψη και τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, εξασφαλίζει θέα στη θάλασσα, από την οποία απέχει κατά 50 περίπου μέτρα. Συνορεύοντας με την πολυσύχναστη περιοχή Εναερίου και τους δίδυμους πύργους της Λεμεσού, το νέο αυτό συγκρότημα εμπλουτίζει το κέντρο της πόλης με ένα έργο που συνδυάζει πρωτοτυπία, μοντέρνο σχεδιασμό, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του, πολυτέλεια και ανέσεις.

swipe gallery


9583