Άλλα

Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017

Έκλειψη Σελήνης @ Μόλος


Ένα ιδιαίτερο αστρονομικό φαινόμενο, την έκλειψη σελήνης, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτό τον Αύγουστο, όπου το 25% του φεγγαριού θα χαθεί στην κυρίως σκιά της γης. 

Το House of Science - Σπίτι της Επιστήμης, με την στήριξη του δήμου Λεμεσού, διοργανώνει μια εκδήλωση με ποικίλες δραστηριότητες για την παρατήρηση του φαινομένου, ενώ ο κάθε ερασιτέχνης αστρονόμος και φωτογράφος θα μπορεί να φέρει το δικό του εξοπλισμό συμμετέχοντας στην παρατήρηση και αποτύπωση του.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: παρατήρηση του φαινομένου μέσα από τηλεσκόπια και κιάλια, προβολή του φαινομένου σε γιγαντοοθόνη, σύντομες παρουσιάσεις και διαλέξεις για την έκλειψη, εργαστήριο αστροφωτογραφίας με έμφαση στη σελήνη και χαλαρή μουσική η οποία θα συνάδει με την παρακολούθηση του φαινομένου. 

Είσοδος ελεύθερη

Τοποθεσία: Ημικυκλική αποβάθρα στο κέντρο του Μόλου, απέναντι από το Blue Café

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.