Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 05 Μαΐου 2018

Dorians Challenge @ Μόλος Λεμεσού


Ο απόλυτος αγώνας αντοχής Dorians Coastal Challenge επιστρέφει στην Κύπρο, επιλέγοντας τον μόλο της Λεμεσού, ως το πεδίο ενός μοναδικού στο είδος του αγώνα.

Αναρρίχηση σε σχοινιά και δίχτυα, ξύλινες σχεδίες, επικές πτώσεις στη θάλασσα από φουσκωτά «παγόβουνα» και τσουλήθρες, αλλά και 20 άλλες δοκιμασίες κατά μήκος της παραλίας και εντός της θάλασσας σε ρηχά νερά, συνθέτουν μια διαδρομή μοναδική σε όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2018, με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.