Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018

Cy Games @ Rogue Forge


Εντυπωσιακό θέαμα ετοιμάζονται να προσφέρουν στο κοινό οι Αθλητικοί Αγώνες “Cy Games”, οι οποίοι για πρώτη φορά φέτος εντάσσονται στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων 2018. Οι αγώνες που διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Κύπρο.

Τα αγωνίσματα συμπεριλαμβάνουν Άρση Βαρών, Ολυμπιακή και Αερόβια Γυμναστική και θα είναι απλά και εφικτά για όλο το κόσμο. Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την ημέρα των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα καθαρά έσοδα των αγώνων θα δοθούν στον Μη Κερδοσκοπικο Οργανισμό «Νοιάζομαι για τους Νέους».

Οι αγώνες πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού και επίσημος χορηγός είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 99 170 878, 96 521 323

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.