Μουσική / Πάρτι

Σάββατο, 17 Φεβουαρίου 2018

Carnival Forever Party @ Carob Mill Restaurants


Ένα φαντασμαγορικό καρναβαλίστικο πάρτι, που θα μαγέψει με τον παλμό και την τρέλα του, επιστρέφει στη Λεμεσό για πέμπτη χρονιά, στο χώρο των Χαρουπόμυλων Λανίτη, στην Πλατεία Κάστρου.

Μια καρναβαλίστικη extravaganza με Afro Carnival, Party Bongo, Disco, funk και Carnival Dance μουσικές αναφορές από τους μοναδικούς Djs Monday, Sofronis και Cotsios o Pikatillis έρχεται να ταράξει τα νερά, μια μέρα πριν τη Μεγάλη Παρέλαση του καρναβαλιού. Το σκηνικό θα εμπλουίσει το οπτικό show με video από τον Vj c2.

Το μουσικό πανδαιμόνιο συμπληρώνουν διάφορα ακροβατικά και χορευτικά show, εντυπωσιακός φωτισμός, ειδικός για τέτοια πάρτι, απίθανοι μασκαράδες και υπέροχες εκπλήξεις… μέχρι το πρωί. 

Είσοδος: €25 με open bar- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.