Άλλα

Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019

Brunch Θεοφανείων @ Diamante Blu


Ένα από τα πλεονεκτήματα του αγαπημένου εστιατόριου, είναι η εκπληκτική θέα που διαθέτει, προσφέροντας μια μαγευτική εικόνα της θάλασσας και του παραλιακού μετώπου της πόλης. 

Με τοποθεσία στο Παλιό Λιμάνι, το εστιατόριο Diamante Blu, εκμεταλλεύεται τη θέα του και ετοιμάζει ειδικά για την ημέρα των Θεοφανίων, ένα εκλεκτό all day brunch, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό των Υδάτων από ψηλά.

Ευκαιρία, λοιπόν, να απολαύσεις ένα ξεχωριστό brunch, αγναντεύοντας το υπέροχο γαλάζιο της Λεμεσού και παρακολουθώντας το τελετουργικό της ημέρας των Θεοφανείων.- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.