Μουσική / Πάρτι

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Breezoμαστίχομα – Μέλισσες @ Breeze Summer Club


Oι Μέλισσες προσγειώνονται στο νησί για το πρώτο Μαστίχομα της πόλης και το πιο ανατρεπτικό ελληνικό συγκρότημα θα… κεντρίσει τον παλμό της νύχτας για τα καλά.

Ο Χρίστος Μάστορας και η παρέα του ξέρουν πως να κάνουν κάθε εμφάνισή τους να γεμίζει ένταση και ζωντάνια το χώρο. Με ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένα κομμάτια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, αλλά και με τις επιτυχίες που τους καθιέρωσαν στις προτιμήσεις του κοινού, ξέρουν καλά να ξεσηκώσουν τον κόσμο, μόλις ανεβούν στη σκηνή.

Το πρώτo Μαστίχομα του καλοκαιριού στη Λεμεσό, στο χώρο του Breeze Summer Club, που έχει ταυτιστεί με τις ξεχωριστές αυτές συναντήσεις, έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές για να μην ξεχαστεί ποτέ.

Πληροφορίες: 7000 58 68

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.