Μουσική / Πάρτι

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Beach Party @ Δασούδι


Οι βραδιές στην παραλία, στα μέσα Ιουλίου, με τον καύσωνα να σε βασανίζει όλη μέρα, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις. Ακόμα καλύτερο είναι να έχεις και όμορφη παρέα, με μουσική και φαγητό, για να διασκεδάσεις σε χαλαρή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού διοργανώνει πάρτι στην παραλία, στην περιοχή στο Δασούδι Λεμεσού (πίσω από το εστιατόριο της Pizza Hut στην τουριστική περιοχή).

Η βραδιά θα περιλαμβάνει απεριόριστο φαγητό (πίτσες) και ποτό (μπύρες, χυμούς, νερά αναψυκτικά) για όσους παρευρεθούν, ενώ δε θα λείπει φυσικά η μουσική, ο χορός, παιχνίδια, πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Τιμή εισόδου: €10 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.