Μουσική / Πάρτι

Τεταρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Back To Uni Street Party @ Σαριπόλου


Η επιστροφή στην καθημερινότητα της πόλης μετά τις διακοπές, μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί, αν είναι φοιτητής στη Λεμεσό. Κι αυτό, γιατί μπορεί να ξεκινήσεις την καινούργια ακαδημαϊκή χρόνια δυναμικά με το απόλυτο φοιτητικό πάρτι στους δρόμους της πόλης, που θα σε γεμίσει ενθουσιασμό και ενέργεια.   

Με μουσική από καταπληκτικούς Djs, πολλές εκπλήξεις, δωρεάν μπύρα, καθώς και το φημισμένο Guaba Nectar, θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις την παλιά Λεμεσό στο κέντρο της πόλης, εκεί που χτυπά η καρδιά του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, αλλά και να πάρεις μια πρώτη γεύση για τη διασκέδαση της Λεμεσού.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το The Copy Shop και το Nuovo Cafe. 

Είσοδος ελεύθερη

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.