Άλλα

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017

Ασιατικό street food @ Μαντάμ


Τα Bao είναι η φανατική συνήθεια που ξεκίνησε από τους δρόμους της Ασίας και εξαπλώνεται στις ΗΠΑ και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.  Λαχταριστά ασιατικά ψωμάκια, με χαρακτηριστική γεύση και υφή, σε συνεπαίρνουν με μοναδικούς συνδυασμούς από κρεατικά και θαλασσινά.

Η Πλατεία Ηρώων μετατρέπεται για 1 μόνο βραδιά σε στέκι για λαχταριστό και πρωτόγνωρο, ασιατικό φαγητό του δρόμου, που ετοιμάζεται να γίνει η νέα τάση και στη Λεμεσό.

Το Wok n Roll σου προτείνει να δοκιμάσεις αυτή την ξεχωριστή λιχουδιά σε μια μοναδική βραδιά γνωριμίας, προσφέροντας Pork Bao Buns, Chicken Katsu Bao Buns, Tempura Prawn Bao Buns στο φιλόξενο και μοντέρνο μπαρ Μαντάμ της Πλατείας Ηρώων.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.