A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πασχαλίτσα Νηπιαγωγείο

Δημήτρη Χόρν 13, Ζακάκι, 3047 Λεμεσός
25713790Πασχαλίτσα Νηπιαγωγείο

Δημήτρη Χόρν 13, Ζακάκι, 3047 Λεμεσός
25713790


Παρουσίαση από All About Limassol

Το ελληνο-αγγλικό νηπιαγωγείο Πασχαλίτσα έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υπεύθυνο, ασφαλές, στοργικό και ελεύθερο, με βασική αρχή την εξέλιξη και ολοκλήρωση του παιδιού. Προσφέρονται 5 τμήματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμπεριλαμβανομένης και της προδημοτικής τάξης, στα οποία διδάσκονται μαθήματα μουσικής, αγγλικών, χορού και γυμναστικής από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, που συνεχώς επιμορφώνονται με σεμινάρια, διαλέξεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέσα από ένα πλούσιο αναγνωστικό περιβάλλον με ποικίλα ερεθίσματα και σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Photos from Pashalitsa's post Ένα όνειρο...πολλές ευχές πλημμυρισμένες με συναισθήματα. 18η Διαδρομή αγάπης. Ευχαριστούμε μικρούς και μεγάλους για τη πολύτιμη στήριξη τους.
Όλοι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πολλά όνειρα...
Pashalitsa added 5 new photos — feeling great.
Η 18η Διαδρομή Αγάπης στη Πασχαλίτσα μας...
Photos from Pashalitsa's post Παρέα με το Βατραχογιάννη και τη Κουκοαθηνά μετράμε αντίστροφα για το Πάσχα...ευχαριστούμε για την υπεροχή έκπληξη και το δωράκι.☺
Pashalitsa added 3 new photos — feeling great.
Timeline Photos Η Πασχαλίτσα μας αγκαλιάζει αυτή την ανθρωπιστική εκδήλωση. Ας κάνουμε όλοι μια ευχή και να στηρίξουμε τους μικρούς μας ήρωες. Τη Παρασκευή 16/3/18 στις 10:40 π.μ, οι μοτοσυκλετιστές του συνδέσμου θα βρίσκονται στο σχολείο μας.
Καλό μήνα!!! Καλώς ήρθες Άνοιξη!!!
Photos from Pashalitsa's post Ευχαριστούμε τη ψυχολόγο Ευαγγελία Δημητρίου για την υπέροχη διαφωτιστική διάλεξη με θέμα το φόβο στη παιδική ηλικία.
Pashalitsa added 3 new photos.
398889160202942

Contact Details

Διεύθυνση

• Δημήτρη Χόρν 13, Ζακάκι, 3047 Λεμεσός


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

3777 - 754