A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

About Us

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ... Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Το All About Limassol είναι ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα προώθησης και προβολής της πόλης. Λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕΛ (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού) και διατηρεί στενή συνεργασία με Δήμους, διάφορους Πολιτιστικούς Φορείς, Τουριστικούς Οργανισμούς κ.ά. Παράλληλα, μέσω της προηγμένης του πλατφόρμας, φέρνει στο προσκήνιο ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Λεμεσός, προωθώντας την πόλη τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

Μεταξύ άλλων, η πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη αυτή πηγή ενημέρωσης για τη Λεμεσό, παρέχει στο χρήστη μοναδικές προτάσεις για την πόλη, διαθέτει καθημερινά ενημερωμένη Ατζέντα με τα σημαντικά events και τις εκδηλώσεις 365 μέρες το χρόνο, διαθέτει Business Directory, ενημερωτικά άρθρα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos, ενώ ενημερώνεται καθημερινά από μία καταρτισμένη, πολυμελή ομάδα ανθρώπων (αποτελούμενη από επαγγελματίες Δημοσιογράφους, Διορθωτές, Μεταφραστές, Φωτογράφους, Designers, Προγραμματιστές κ.ά.).

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος του All About Limassol, ως ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού, είναι να μεταφέρει στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους η Λεμεσός αποτελεί ένα μαγικό τόπο διαμονής και έναν από τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για τουρισμό. 

Έτσι, το πρωτοποριακό αυτό Portal:  1) Ενημερώνει τους κατοίκους της Λεμεσού για τους κρυμμένους θησαυρούς της πόλης τους, παροτρύνοντάς τους να την ανακαλύψουν και να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο,  2) Ενημερώνει τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους τουρίστες για όλα τα νέα και τις μοναδικές ομορφιές της πόλης. 

Η Λεμεσός είναι ιστορική. Είναι κοσμοπολίτικη. Είναι συναρπαστική. Είναι ατίθαση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι όλα όσα θα θέλατε να είναι…

4147