A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Χορηγοί

About Us

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ... Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Το All About Limassol είναι ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα προώθησης και προβολής της πόλης. Λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕΛ (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού) και διατηρεί στενή συνεργασία με Δήμους, διάφορους Πολιτιστικούς Φορείς, Τουριστικούς Οργανισμούς κ.ά. Παράλληλα, μέσω της προηγμένης του πλατφόρμας, φέρνει στο προσκήνιο ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Λεμεσός, προωθώντας την πόλη τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

Μεταξύ άλλων, η πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη αυτή πηγή ενημέρωσης για τη Λεμεσό, παρέχει στο χρήστη μοναδικές προτάσεις για την πόλη, διαθέτει καθημερινά ενημερωμένη Ατζέντα με τα σημαντικά events και τις εκδηλώσεις 365 μέρες το χρόνο, διαθέτει Business Directory, ενημερωτικά άρθρα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos, ενώ ενημερώνεται καθημερινά από μία καταρτισμένη πολυμελή ομάδα ανθρώπων (αποτελούμενη από επαγγελματίες Δημοσιογράφους, Διορθωτές, Μεταφραστές, Φωτογράφους, Designers, Προγραμματιστές κ.ά.).

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος του All About Limassol, ως ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού, είναι να μεταφέρει στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους η Λεμεσός αποτελεί ένα μαγικό τόπο διαμονής και έναν από τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για τουρισμό. 

Έτσι, το πρωτοποριακό αυτό Portal:  1) Ενημερώνει τους κατοίκους της Λεμεσού για τους κρυμμένους θησαυρούς της πόλης τους, παροτρύνοντάς τους να την ανακαλύψουν και να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο,  2) Ενημερώνει τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους τουρίστες για όλα τα νέα και τις μοναδικές ομορφιές της πόλης. 

ΛΕΜΕΣΟΣ... ΕΝΑΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ 

Η προώθηση του All About Limassol είναι εκτενής, με online και offline παρουσία, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Επίσης, έντονη είναι η παρουσία του Portal σε ξενοδοχειακές μονάδες, σε ταξιδιωτικά γραφεία, σε αεροδρόμια, σε μεγάλες εκθέσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις κ.ά.

Μέσω του www.allaboutlimassol.com ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα και να βρει άμεσα ότι χρειάζεται για τη Λεμεσό… Έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο, τόσο για μόνιμη κατοίκηση, όσο και για τουρισμό!


Η Λεμεσός είναι ιστορική. Είναι κοσμοπολίτικη. Είναι συναρπαστική. Είναι ατίθαση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι όλα όσα θα θέλατε να είναι…

3133