A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS







Υπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Arsorama Village Homes (Άρσος)

Το σπίτι που άφησαν οι παππούδες κληρονομιά, λόγω των όμορφων αναμνήσεων που είχαν σε αυτό, τα παιδιά και εγγόνια τους θέλησαν να το ζωντανέψουν ξανά προς τιμήν των προγόνων τους. Έτσι, το όραμά τους για μια όμορφη και νοσταλγική γωνιά στο Άρσος, μετουσιώθηκε στο Αρσόραμα.

Με έμφαση στην ποιότητα, στην αισθητική, στην άνεση και στην πολυτέλεια, σε συνδυασμό με στοιχεία παράδοσης, δημιουργήθηκε ένα αγροτουριστικό κατάλυμα στην κεντρική πλατεία του χωριού. Το συγκρότημα διαθέτει 4 αυτόνομα διαμερίσματα που ενώνονται όλα μαζί με μία μεγάλη πλακόστρωτη, εσωτερική αυλή. Το καθένα από αυτά παρέχει όλες τις ανέσεις για διαμονή 1 – 6 ατόμων (ανάλογα με το διαμέρισμα), με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, άνετο σαλόνι και υπνοδωμάτια.

Μέρος της αυλής, ο «ηλιακός» με την καμάρα του, μετατράπηκε σε ένα επιπρόσθετο εσωτερικό, κοινόχρηστο σαλόνι για τους ενοίκους που έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν βλέποντας τηλεόραση ή παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια. Έτσι, η αυλή λειτουργεί ακόμα σαν χώρος συνάντησης, όπως τα παλιά χρόνια, όταν οι γυναίκες του χωριού μαζεύονταν στην αυλή αυτή για να μιλήσουν και να κεντήσουν, δημιουργώντας το δικό τους καφενείο.

Το αγαπητό ζευγάρι του παππού και της γιαγιάς, άνθρωποι ιδιαίτερα αγαπητοί στο χωριό, έδωσαν τα ονόματά τους στα διαμερίσματα. Έτσι, πέρα από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα ξύλινα παράθυρα και πόρτες, τα παλιά, σιδερένια κρεβάτια, το φούρνο και τις βρύσες στην αυλή, τα ονόματα των κατοικιών υπογραμμίζουν το νοσταλγικό χαρακτήρα του συγκροτήματος αυτού.

Οι ένοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπαίθρια ψησταριά για να ετοιμάσουν το γεύμα τους στην αυλή, ενώ δε καθένα από τα διαμερίσματα παρέχονται είδη για ζεστά ροφήματα. Το Αρσόραμα προσφέρεται και για σεμινάρια αφού έχει το δικό του ανεξάρτητο χώρο κατάλληλα εξοπλισμένο, όπως επίσης και για συνεδριάσεις.

Το Άρσος, σε απόσταση μόλις 40 λεπτών από τη Λεμεσό, με τα γραφικά, πλακόστρωτα δρομάκια, τα παραδοσιακά ταβερνάκια και καφενεία και το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή, προσφέροντας δροσιά το καλοκαίρι, ήπιο χειμώνα και μοναδικές εικόνες, διαφορετικές για κάθε εποχή.

Διεύθυνση: Οδός Κώστενας 2-4, (Κεντρική Πλατεία Απ. Φιλίππου), 4470 Άρσος, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25 817 000 / 97 889 999
Fax: 25 736 550
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: Arsorama
Facebook: Arsorama Village Homes
Instagram: Arsorama
TripAdvisor: Arsorama Village Homes

swipe gallery