A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ταβέρνα Αγορά: Παραδοσιακή κουζίνα στην καρδιά ενός άκρως γραφικού χωριού!

Μια επίσκεψη στο Άρσος, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Λεμεσού, στους λόφους ανατολικά της επαρχίας, ανταμείβει τον καθένα. Ιδανικό συμπλήρωμα μιας τέτοιας επίσκεψης είναι σίγουρα μια γαστρονομική εμπειρία με σπιτικές  γεύσεις της κυπριακής παράδοσης. Το κομμάτι αυτό ανέλαβε να καλύψει η ταβέρνα Αγορά, στο κέντρο του χωριού.

Το πετρόκτιστο κτίριο, όμοιο με τα περισσότερα κτίρια του χωριού, με την κληματαριά απ’ έξω, για φαγητό τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου, και με το τζάκι στο εσωτερικό, για τα χειμωνιάτικα κρύα, δεν μπορεί να μην το προσέξεις, δίπλα στην εκκλησία. Εκεί, η Ταβέρνα Αγορά έχει δημιουργήσει ένα φιλόξενο σκηνικό για να απολαύσεις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, νόστιμες συνταγές και ποικιλία μεζέδων με τη συνοδεία τοπικού κρασιού, ζιβανίας και κουμανταρίας.

Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ του είναι το στιφάδο βοδινό ή κουνέλι, οι κεφτέδες, τα κρεατικά στα κάρβουνα, η λούντζα και τα σπιτικά λουκάνικα, ενώ διαθέτει και μαγειρευτά φαγητά, που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά. Όσο για εκείνους που θα επιλέξουν να εξορμήσουν στην περιοχή την Καθαρά Δευτέρα, η  ταβέρνα παραμένει ανοιχτή, προσφέροντας μπουφέ με φρέσκα θαλασσινά και μαλάκια, αλλά και ποικιλία από σαλάτες και άλλα παραδοσιακά εδέσματα  της ημέρας, όπως επίσης φρούτο και γλυκό.

Τηλέφωνο: 99 662 726, 99 096 343

swipe gallery


What to do nearby 10Km (9)