A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Animal Health Veterinary Clinic

Γρίβα Διγενή 130, 3101 Λεμεσός
25583334Animal Health Veterinary Clinic

Γρίβα Διγενή 130, 3101 Λεμεσός
25583334


Παρουσίαση από All About Limassol

Η κλινική Animal Health Veterinary Clinic αποτελεί ένα εκσυγχρονισμένο κέντρο υγείας για τα ζώα σας. Διαθέτει αιματολογικό – βιοχημικό εργαστήρι, ενώ φημίζεται για το ακτινολογικό, ορθοπεδικό και χειρουργικό τμήμα της που αναλαμβάνουν οι δύο κτηνίατροι / χειρούργοι ιδιοκτήτες, Δρ. Μαρίνος Νικολάου και Δρ. Δέσπω Τόουλου. Παρέχονται υπηρεσίες grooming για όλα τα είδη ζώων σ’ ένα καθαρό, υγιές και προσεγμένο περιβάλλον. Το πολυάριθμο πελατολόγιο της κλινικής έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, αφού προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και χρησιμοποιούν σύγχρονα και ασφαλή μηχανήματα.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Patellar Luxation & Tibial Tuberosity Transposition

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Timeline Photos I know what you are thinking buddy 😂... Come on, don’t be moody everything is going to be just fine… Promise!

#AnimalHealth #VeterinaryClinic #Friday #Vet
Timeline Photos #Remember… πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές διακοπές σας με το κατοικίδιό σας, καλό είναι να περάσετε μια βόλτα από τον Κτηνίατρο σας, για να του κάνει έναν γενικό Ιατρικό Έλεγχο, έτσι ώστε να επιβεβαιώσετε την καλή του υγεία! (25 583334)

...
Timeline Photos #DidYouKnow ότι στο νησί μας υπάρχουν συγκεκριμένες παραλίες, στις οποίες μπορείτε να πάρετε μαζί σας τον τετράποδο φίλο σας; … Καλό είναι να τον δροσίσετε λιγάκι και αυτόν! 😉

#AnimalHealth #VeterinaryClinic #Dogs #Beach #Limassol #Approved
Timeline Photos #JobOpportunity - Η Κλινική μικρών ζώων Animal Health αναζητά να προσλάβει έμπειρο άτομο για την κάλυψη θέσεως Κτηνίατρου. Δίνονται πολύ καλές απολαβές, αναλόγως προσόντων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 25 583334.

#AnimalHealth #VeterinaryClinic #Veterinarian #Pets
Timeline Photos Ζητείται άμεσα groomer για απασχόληση στην Κτηνιατρική Κλινική Animal Health. Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 25 583334.
-------------------------------
Animal Health Veterinary Clinic is in search for a Groomer. If you wish to join ...
Timeline Photos Η θερμοπληξία προκαλείται από την παραμονή του ζώου σε περιβάλλον με αυξημένη θερμοκρασία για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο ο οργανισμός του μπορεί να ανταπεξέλθει.

Εάν παρατηρήσετε παράξενα συμπτώματα όπως έμετος, αταξία, διάρροια, ταχύπνοια ή δύσπνοια, υπερβολική αδυναμία, ...
1049747315083128

Contact Details

Διεύθυνση

• Γρίβα Διγενή 130, 3101 Λεμεσός


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

886 - 919