Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Αβόζο Κάμπινγκ @ Μονιάτης


Ίσως το φθηνότερο, οργανωμένο camping, για ένα μαγικό τριήμερο μέσα στο δάσος. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι,το καφενείο «Αβόζο» διοργανώνει τριήμερο κάμπινγκ στο χώρο κατασκήνωσης του Μονιάτη.

Αν είσαι και εσύ φαν της φύσης και της υπαίθριας εξόρμησης, τότε δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στο καλοκαιρινό κάμπινγκ με καλή παρέα,  υπέροχη μουσική και κυρίως καλή διάθεση!

Στο χώρο υπάρχουν εγκαταστάσεις για παροχή νερού, με βρύσες, τουαλέτες και ντους, ενώ έχει δημιουργηθεί χώρος κατάλληλος για άναμμα φωτιάς, όπως και χώρος με εστίες γκαζιού για προετοιμασία φαγητού. Οι κατασκηνωτές θα πρέπει να φέροουν μαζί τους προμήθειες για φαγητό και ποτό. Κοντά στο χώρο υπάρχουν σούπερμαρκετ, φούρνος 24ωρος, φαρμακείο, ταβέρνες και πολλά άλλα.

Δες τα κοντινά μονοπάτια της φύσης που μπορείς να επισκεφθείς στα χωριά Τριμίκλινη και Κάτω Πλάτρες.

Άδραξε την ευκαιρία και για μια επίσκεψη στο μοναδικό διπλό γεφύρι της Κύπρου, στην Τριμίκλινη.

Είσοδος: €2 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 483 709

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.