A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικο Χωριό @ Παλιό Λιμάνι


Το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων και η μοναδική μαγεία που αναβιώνει κάθε χρόνο, ζωντανεύουν στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που έρχεται να χαρίσει αμέτρητες όμορφες στιγμές στο κέντρο της Λεμεσού, στο Παλιό Λιμάνι. 

Στο κέντρο της πλατείας ένα εντυπωσιακό καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες θα φωτίζει το χώρο, ενώ τα παιχνίδια με πραγματικό χιόνι θα δώσουν την πιο γιορτινή και χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα. 

Το Χωριό θα διαθέτει χριστουγεννιάτικη αγορά, εργαστήρια κατασκευών, σπίτι του Άγιου Βασίλη, καθώς και άλλες πολλές εκδηλώσεις και φιλανθρωπικές δράσεις, που οργανώνονται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Αρχής Λιμένων Κύπρου. 

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από την αρχή του Δεκέμβρη, μέχρι και το τέλος της γιορτινής περιόδου στις 7 Ιανουαρίου. 
 
Είσοδος ελεύθερη
Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1

Περισσότερες Πληροφορίες

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στην ιστοσελίδα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.