A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

1ο Κινέζικο Πολιτιστικό Φεστιβάλ @ Πλατεία Παλιού Λιμανιού


Μια πολιτισμική διοργάνωση που φέρνει κοντά την κινέζικη κουλτούρα, διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Λεμεσό, σε ένα τριήμερο Φεστιβάλ. 

Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, ζωντανή μαγειρική επίδειξη από τον δημοφιλή master chef Li Guang Yuan, κινέζικο κοκτέιλ πάρτι και δοκιμή φαγητού. Ακόμα, το Φεστιβάλ θα φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας, επίδειξη εμπορευμάτων όπως μετάξι, τσάι και διάφορα λαϊκά αγαθά, καθώς και γνωριμία με το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Κύπρου και εκμάθηση κινέζικης γλώσσας. 

Μέσα από τις εκθέσεις και τις διαδραστικές εκδηλώσεις , ντόπιοι και τουρίστες θα γνωρίσουν  τον παραδοσιακό και σύγχρονο πολιτισμό της Κίνας . Ταυτόχρονα, οι  Κινέζοι που διαμένουν στο νησί, θα μπορέσουν να νιώσουν την ατμόσφαιρα της κουλτούρας τους, εδώ στην Κύπρο. 

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες Πληροφορίες

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στην ιστοσελίδα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.