Στη Λεμεσό ένα από τα καλύτερα clubs του κόσμου για το 2018!

Σκαρφαλώνοντας όλο και ψηλότερα στην κατάταξη με τα καλύτερα clubs σε όλο τον κόσμο, το Guaba Beach Bar, αποδεικνύει ότι αγκαλιάζεται κάθε χρόνο από όλο και περισσότερο κόσμο στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Φτάνοντας στη θέση 17, ανάμεσα σε κορυφαία club ανά το παγκόσμιο για το 2018, το beach bar αυτό επιβεβαιώνει ότι δικαιολογημένα γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο στη Λεμεσό.

Η ανέλιξή του Guaba Beach Bar στη λίστα του διεθνούς περιοδικού DJ MAG, που εξειδικεύεται σε θέματα διασκέδασης, δεν έχει σταματήσει τα τελευταία χρόνια, αφού βρέθηκε το 2015 στη θέση 29, το 2016 στη θέση 23 και το 2017 στη θέση 19. Έτσι, φιγουράρει ως μία από τις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης, ανάμεσα σε μεγάλα clubs από τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Βραζιλία και την Ίμπιζα.

Με πλούσιο πρόγραμμα που παρουσιάζει σπουδαίους Djs από όλο τον κόσμο κάθε καλοκαίρι, αλλά και με νέες ιδέες, φεστιβάλ και διοργανώσεις (όπως τα θρυλικά IV Parties και το ολοκαίνουριο, τριήμερο Guaba Festival), που προτείνουν καινούριες, ξεχωριστές εμπειρίες για όσους επιλέγουν για τη διασκέδασή τους τη Λεμεσό, το Guaba συνεχίζει να ξεχωρίζει. Με την πορεία που φαίνεται να ακολουθεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες ευχάριστε εκπλήξεις για το μέλλον.

Διάβασε όλη την ιστορία του Guaba Beach Bar στην αποκαλυπτική συνέντευξη του εμπνευστή του εδώ.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.