1813

Περίπου 7.000 κόσμος στο ξέφρενο disco party στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού!

27/08/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Χιλιάδες κόσμος πλημμύρισε για τρίτη χρονιά την πλατεία στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, συμμετέχοντας στο ξέφρενο disco party με αγαπημένες μουσικές από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, που ήδη άρχισαν να κάνουν σχέδια για τη συνέχεια.

Άτομα κάθε ηλικίας βρέθηκαν από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία, η οποία είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να αποτελέσει μια μεγάλη πίστα χορού για περισσότερες από 4 ώρες. Ντόπιοι και επισκέπτες της πόλης έγιναν μια μεγάλη παρέα γύρω από το γνώριμο πια bar που στήνει το 2GO Concept Store.

Περίπου 7.000 άτομα βρέθηκαν στο πάρτι, αποδεικνύοντας ότι η διασκέδαση και η ατμόσφαιρα που προσφέρει η καλοκαιρινή αυτή διοργάνωση, γίνεται κάθε χρόνο όλο και πιο δημοφιλής. Με τη μουσική να μη σταματά και να ανεβάζει συνεχώς τη διάθεση, όλα δείχνουν ότι το πάρτι αυτό μπορεί να είναι ακόμα πιο δυνατό το 2019.

Φωτογραφίες: Φωτο Κόκος

swipe gallery